Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Verzorgers met handen in het haar om slimme gorilla's (video)

De gorillaverzorgers van Apenheul zitten met hun handen in het haar. De gorillakleuters uit het dierenpark verzinnen alle mogelijke manieren om in de beschermde bomen in hun verblijf te klimmen.

Door oude klimrekken en dode takken af te breken en deze tegen schrikhekjes te plaatsen, lukt het ze om in die bomen te klimmen voor een smakelijk hapje blad.

Apenheul wil voorkomen dat de gorilla’s in de bomen klimmen en ze kapot maken. De bomen geven lekker schaduw aan de dieren en zijn een schuilplaats tegen de regen. Bovendien wil Apenheul het eiland mooi groen houden. De gorilla’s zijn echter dol op de bast en bladeren en gebruiken de takken om mee te spelen of om nesten mee te bouwen. Als het zo doorgaat, staat er binnenkort geen boom meer op het eiland.

 

Geplaatst op vrijdag 14 augustus 2015 door Kitsredactie, beeld Apenheul

Reacties laden

Laatste nieuws

SCHRIJFWEDSTRIJD!

Kits_verhalenwedstrijd.jpg

Schrijf het verhaal af en win de prijs!   Houd je van schrijven? Of wil je het graag oefenen? Dan is dit je kans! Schrijf het verhaal...

Lees meer

Kits Live gaat weer van start!

Kits Live 17-10 .jpg

Wanneer: donderdagavond 17 oktober 19.00 uur Waar: ga naar kits.nl/live!    Op donderdagavond 17 oktober om 19.00 uur start...

Lees meer
Word abonnee