Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Buitenspeeldag: blijf niet binnen, ga naar buiten (video)

Het is vandaag buitenspeeldag. In veel dorpen zijn straten afgesloten en mag je op straat spelen. De hele dag. Misschien deed je school ook wel iets bijzonders?

(In 2015 maakte Kits een video over buitenspeeldag. Bekijk hem hierboven!)

Ook in Nijkerkerveen werd er volop gespeeld. De ruim 200 leerlingen van de Johannes Calvijn-school en Van Rootselaarschool in Nijkerkerveen gingen vanmorgen de straat op om mee te doen met de buitenspeeldag.

Voor de groepen één tot en met vijf was de straat voor de school afgesloten voor het verkeer. De groepen zes tot en met acht gingen het dorp in om gps-coördinaten te volgen voor een speurtocht.

Waar de meeste kinderen het moeten doen met spelletjes op straat, kwamen brandweer en politie naar Nijkerkerveen om de kinderen kennis te laten maken met deze hulpdiensten. De kinderen mochten zelf spuiten en de sirenes van de voertuigen bedienen. Wauw!

Geplaatst op woensdag 8 juni 2016 door tekst Kits, beeld VidiPhoto

Reacties laden

Laatste nieuws

SCHRIJFWEDSTRIJD!

Kits_verhalenwedstrijd.jpg

Schrijf het verhaal af en win de prijs!   Houd je van schrijven? Of wil je het graag oefenen? Dan is dit je kans! Schrijf het verhaal...

Lees meer

Kits Live gaat weer van start!

Kits Live 17-10 .jpg

Wanneer: donderdagavond 17 oktober 19.00 uur Waar: ga naar kits.nl/live!    Op donderdagavond 17 oktober om 19.00 uur start...

Lees meer
Word abonnee